Φόρμα Αίτησης

Γενικές οδηγίες για την αίτηση δημιουργίας ψηφιακών αντιγράφων μικροταινιών και διαφανειών

Το τμήμα του αρχείου των μικροταινιών και διαφανειών του Π.Ι.Π.Μ διαθέτει μικροταινίες και διαφάνειες των κωδίκων της Μονής Βλατάδων, των Μονών του Αγίου Όρους (με εξαίρεση αυτών από τα Καυσοκαλύβια και της Μονής Σίμωνος Πέτρας). Επίσης, διαθέτει σε ψηφιοποιημένη μορφή χειρόγραφα των Μονών της Αγίας Αναστασίας και της Παναγίας της Ολυμπιώτισσας.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ταξινόμηση των κωδίκων έγινε, κυρίως, με βάση τους καταλόγους του Σπ.Λάμπρου και του Σ.Ευστρατιάδη. Προκειμένου να διεκπεραιωθεί η αίτησή σας το συντομότερο δυνατό, παρακαλούμε να συμπληρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο σωστό πεδίο. Διαφορετικά, θα υπάρχουν αναπόφευκτες καθυστερήσεις για τις οποίες το Π.Ι.Π.Μ. δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Στοιχεία Τιμολογίου
Διεύθυνση
Προαιρετικά αναφερετε όνομα και τηλέφωνο του υπευθύνου για θέματα Λογιστηρίου.
Διεύθυνση Παράδοσης
Στοιχεία microfilm
Δηλώνω υπεύθυνα ότι τα συγκεκριμένα ψηφιακά αντίγραφα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς, ερευνητικούς και επιστημονικούς σκοπούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς, καθώς απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή και τροποποίηση αυτών
Μήνυμα Επιβεβαίωσης
Σας παρακαλώ επικοινωνείστε με το προσωπικό του Π.Ι.Π.Μ. είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης manuscript@pipm.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2310 202 301, προκειμένου να διευκρινιστεί το αίτημά σας.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.